luni, 16 august 2010

M-am intors !


M-am intors din Lefkada - Grecia cu multe lucruri frumoase...de fapt n-as fi mai plecat niciodata de acolo.Pur si simplu superb...un mic Paradis !
Un loc minunat in care iti poti aduna gandurile si te poti regasi in orice moment al vietii. In situatia in care nu ai ales pana acum o destinatie de vacanta,iti recomand din tot sufletul insula Lefkada! :)

miercuri, 4 august 2010

Si totusi ...

"si totusi...".Sunt cuvintele care m-au inspirat in seara asta.E vorba de statusul(pe mess) prietenei mele.Viata asta incurcata ne face sa traim niste dezamagiri pe care nu le meritam. Si totusi ... nu putea sa fie altfel? Si totusi ... putem da timpul inapoi?
Firea umana e complexa si greu de inteles.Exista oameni buni si oameni mai putini buni."Pe astia ii avem,cu astia defilam!" mi-am spus de cele mai multe ori,insa acum constientizez ca nu e chiar asa.Daca am putea sa ne incredem de o mie de ori mai putin in acesti oameni,ar fi mai simplu,nu?! Am avea mai putin de suferit !
De ce cei carora le acorzi incredere si pe care ii respecti iti aduc dezamagiri de genul asta? De ce nu primesti acelasi respect si aceeasi incredere inapoi?
Lucrurile care ni se intampla si starile prin care trecem nu sunt deloc intamplatoare.Astea ne fac mai puternici si ne invata sa fim oameni.Sa nu uitam totusi ca roata e chiar rotunda si fiece rau facut ti se va intoarce candva,e drept,mai devreme sau mai tarziu.Atunci ai obligatia morala sa constientizezi de unde vine,pentru ca totul se iarta,dar prea putine se uita !

Si totusi...

Inca doua zile si plec ! Destinatia Lefkada !!!

Prea cald pentru mine,putin timp pana la plecare.Dupa multa munca,am reusit intr-un final sa-mi iau zile de concediu...de odihna chiar.
Am strans ceva banuti,insa nu cat sa simt ca imi vor ajunge,asa ca tin sa multumesc bancii mele A&M(stiu eu la cine ma refer):))
Am ales destinatia Lefkada din recomandari si poze,sper sa fie totul ok si sa "ne simtem bine" pe meleaguri straine.





maine e joi ... poimaine e vineri ... si gata ! Ma asteapta 2 saptamani de relax total.Voi pe unde va plimbati vara asta?

Madalina Manole - Suflet gol

duminică, 1 august 2010

Almadrava - Fly Away

Asa incepe ...

Hey !

Mi-am facut blog ! Am inceput pe 1...august chiar! E aproape miezul noptii si imaginatia nu e tocmai de partea mea. Ascult o piesa chillout si ma gandesc sa ies la o tura prin parc cu catelul unei colege de apartament. Maine incepe o zi plina la birou,insa nu ma sperie pentru ca la sfarsitul acestei saptamani plec in concediu. Deci ... sa inceapa numaratoarea inversa ... 5 zile ...

O noapte frumoasa,cu oricine ar fi ea !