joi, 7 octombrie 2010

Constatari despre ei, despre barbati !


A te marita este o datorie ecologica. Intr-o lume in care sunt mai multe femei decat barbati, barbatii trebuie neaparat folositi,chiar de mai multe ori.
1. Cand se uita le meciuri, barbatii isi inchipuie ca, daca se concentreaza, isi ajuta echipa favorita.
2. Daca vrei sa-ti acorde atentie, nu te atasa de un barbat inaintea unor meciuri de campionat european sau mondial.
3. Barbatilor le plac telefoanele cu multe butoane. Acest tip de telefon ii face sa se simta importanti.
4. Barbatilor le place sa fie ei primii care citesc ziarul de dimineata.
5. Toti barbatii arata caraghiosi in sandale, cu sosete negre.
6. Dupa modul in care un barbat se uita in oglinda poti sa deduci daca mai tine si la altceva decat la el.
7. Nu incerca sa inveti un barbat, in public, sa faca sau sa spuna ceva.Sfaturile trebuie date acasa. In public, el trebuie sa stie tot.
8. Barbatii care incep sa cheleasca, poarta sapca.
9. Barbatilor le plac ceasurile cu agenda, alarma, muzicuta etc.
10. Toti barbatii detesta sa li se spuna "Trebuie sa vorbim despre noi". Aceste cinci cuvinte ii baga in toti dracii.
11. Barbatii au un mod ciudat de a fi sensibili.
12. Barbatii sunt destul de curajosi sa mearga la razboi, dar nu atat de curajosi incat sa accepte sa faca o injectie.
13. Femeile iau toaletele altor femei mult mai in serios decat o fac barbatii. N-o sa auzi niciodata un barbat la o petrecere zicand: "O, Dumnezeule, mai e cineva imbracat in costum
gri!"
14. Daca un barbat gateste pentru tine mai mult decat un fel de mancare, precis are intentii serioase.
15. Cand trei sau mai multi barbati se intalnesc, vorbesc despre sport. (Cand trei sau mai multe femei se intalnesc, vorbesc despre barbati).
16. Asociatia de idei la o femeie se face asa: "Sunt indragostita. Apropo, trebuie sa-mi cumpar sutien.". Un barbat spune: "A castigat echipa mea. Apropo, trebuie sa duc masina la service."
17. Nu te ingrijora daca un barbat spune "Te sun eu" si nu suna. Poti sa fii sigura ca n-a uitat, nu ti-a pierdut numarul, n-a murit. Pur si simplu n-a vrut sa te sune.
18. Barbatilor nu le place sa piarda.
19. Barbatii care pot manca tot ce vor si nu se ingrasa ar trebui sa manance doar cand nu sunt femei de fata.
20. E o problema daca vrei sa scapi de un barbat fara sa-l ranesti. Expresii ca "iesi afara" sau "nu vreau sa te mai vad" nu fac decat sa te oblige sa-i dai explicatii ca sa scapi de el. Incearca sa-i spui "Te iubesc, vreau sa ma marit cu tine, vreau sa avem copii". Va pleca fara sa ceara explicatii.
21. Barbatii care asculta muzica clasica nu prea scuipa.
22. Barbatii sunt mai siguri pe ei pentru ca, inca din copilarie, se vad niste eroi legendari. Femeile sunt mai putin sigure pe ele pentru ca toata viata vor sa fie ca o papusa Barbie.
23. Cand o femeie incearca o rochie
care ii este stramta, se gandeste ca s-a ingrasat. Cand un barbat incearca niste haine care sunt stramte, se gandeste ca au intrat la apa.
24. Andropauza este mult mai distractiva decat menopauza. La momentul M femeia se ingrasa si se deprima, pe cand barbatii incep sa agate fete tinere si sa cheltuiasca.
25. Barbatii uita tot. Femeile isi amintesc tot.

Fetelor,daca am omis ceva,va astept cu un comentariu.

O seara minunata,cu oricine ar fi ea !

miercuri, 6 octombrie 2010

La naiba cu tot !


Ai aparut iar in viata mea si nu stiu ce sa fac. Tu ai pus capat relatiei noastre si tot tu apari acum , iar eu care te-am asteptat in tot acest rastimp nu stiu daca sa ma bucur sau nu.
Ma resemnasem intr-un timp, crezand ca decizia ta e definitiva, iar acum, cand ai revenit in viata mea, mi-e teama.
Oricum trebuie sa recunosti ca nimic nu mai e ca la inceput... Eu am devenit indiferenta, iar tu, timid, sigur nu vei avea puterea sa recladesti ce a fost odata. As vrea sa am puterea sa-ti spun: Pleaca de unde ai venit!
Pe de alta parte imi doresc atat de mult sa pot visa din nou la o viata in doi. E o cruzime din partea ta sa lasi pe umerii mei aceasta grea sarcina de a lua o decizie.
Crede-ma, nu mai sunt fiinta puternica de altadata, ce rezolva totul spre binele amandurora. Desi sentimentele mele sunt aceleasi, desi nu e ceas in care sa nu fi prezent in gandurile mele, nu am puterea sa-ti spun raspicat: Ramai!
Ti-am oferit candva sufletul meu, dar tu l-ai sfasiat in mii de farame. Pe atunci credeam in tine. Dar acum... in jurul ruinelor ramase, s-a format un sant protector din lacrimile varsate de mine. Si nu cred ca te vei incumeta tu sa intreprinzi o asanare de asemenea anvergura.
A fost prea puternica otrava pe care mi-ai inoculat-o... te inseli amarnic crezand acum ca ai descoperit antidotul. E tardiv, crede-ma!...

O seara frumoasa,cu oricine ar fi ea !


marți, 5 octombrie 2010

Intr-o zi ...


Am crezut ca ne putem arunca in aceasta dragoste plina de sentimente frumoase, ca doi scafandrii care isi cauta comoara care sa-i faca renumiti.Intensitatea nu este deopotriva de aceeasi marime in ambele suflete, esti acolo, te aud, te simt, dar prea departe sa te ating, mintea imi este blocata sa visez ce va fi maine.
Iti creionez un chip in lumina lampii si incerc sa te ating, infrigurata constat ca e doar o iluzie, apari si dispari, mintea mea e de vina,inima imi suspina de dor si durere, totul pare o enigma.
Prin ploaie si soare imi duc zilele, asteptand minunea iubirii sa se intample, as vrea... Ce as vrea? Sa las totul in urma si sa dispar...

O noapte frumoasa,cu oricine ar fi ea !




duminică, 3 octombrie 2010

3 secunde ...



Sunt intrebata adeseori daca te mai iubesc…poate nu ca la inceput, dar in felul meu mereu te voi iubi. Pentru ca tu ai fost prima iubire, primul barbat din viata mea. E normal sa tresar la auzul numelui tau sa imi doresc sa te vad, sa iti aud vocea, sa stiu ce mai faci. E firesc sa vibrez cand imi trec prin fata amintirile cu tine, sa imi doresc sa te strang chiar si pentru o secunda in brate cand esti langa mine. Stiu ca pare absurd poate ,dar e felul meu de a gandi. Chiar daca nu m-ai iubit asa cu mi-as fi dorit( pentru ca stiu ca in felul tau inca mai tii la mine), chiar daca m-ai ranit de nenumarate ori…inca mai am lacrimi in ochii cand vorbesc de tine.

Stiu ca pentru unii sunt penibila, dar aici e o parte din viata mea. Aici se regasesc visuri spulberate, sperante moarte, iluzii, deziluzii, lacrimi inghetate, momente pierdute in vag si amintiri uitate in drumul preserat cu flori. Nu stiu daca intr-adevar meriti toate aceste cuvinte, insa sunt pentru tine si nu am ce face. Nu cred ca va exista cineva caruia sa ii pot oferi pe o bucata de hartie o parte din sentimentele mele, asa cum ti-am oferit tie. Momentele petrecute cu prima iubire niciodata nu vor putea fi retraite alaturi de altcineva. Nici nu imi doresc...
Spui ca nu meriti toate aceste lucruri dar … atunci cand ti se ofera ceva nu trebuie sa te intrebi daca meriti, ci pur si simplu sa accepti, sa traiesti acel moment. Stiu ca sunt momente cand ma intreb daca intr-adevar ai existat sau doar te-am visat eu, dar apoi imi revin in minte toate acele amintiri cu tine si imi dau seama ca nu am cum sa te visez din moment ce iti mai simt parfumul, din moment ce amprentele tale in viata mea sunt inca vizibile. E prea devreme sa spun ca te-am uitat si poate prea tarziu sa spun ca nu te mai iubesc…Asa ca iti multumesc ca ai fost o pasare trecatoare prin viata mea chiar si pentru o clipa de lacrimi.



Ana Maria - 3 secunde

vineri, 1 octombrie 2010

Suflet gol ... ?!


In ziua de astazi, traind intr-o continua miscare, ce se deruleaza cu o viteza ametitoare, trebuie sa ne impartim intre cariera, prieteni, activitati mondene, shopping, divertisment, familie... Mai avem timp si de iubire? Putem integra o relatie in tot tumultul vietii cotidiene, fiind capabili sa o sustinem, sa o alimentam cu ce are nevoie?
Rapiditatea cu care se desfasoara evenimentele in viata noastra se imprima de asemenea si in domeniul sentimental. Traim totul intens, si poate de aceea iubirile se consuma repede. Rupem usor o legatura, este infinit mai complicat sa recurgem la modalitatile de consolidare a acesteia. Stim ca mereu vom gasi pe altcineva disponibil.
Dar, sa ne punem intrebarea: oare de cat timp are nevoie o iubire sa se transforme de la stadiul de simpla pasiune la acea legatura speciala intre doi oameni, pe care daca o ai te poti duce linistit in fata altarului, iar cand rostesti juramintele sa fii linistit ca nu vei pacatui incalcandu-le vreodata?
Pe de o parte, ca sa cunosti omul pe care il ai langa tine, sa stii ce ii face placere, sa inveti sa fii langa el cand are nevoie de tine, sa realizati impreuna lucruri care sa va lege... trebuie sa pui suflet. Nu te poti tine la distanta si sa pretinzi ca celalalt sa iti dea totul, pana cand tu te convingi daca il vrei sau nu.
Pe de alta parte, obisnuim sa ne complacem in situatii nedorite. Ne lipseste de multe ori curajul de a pune capat cand vedem ca pur si simplu nu merge. Sau ne incurcam in principii. Sau credem ca-l iubim pe celalalt, dar iubim imaginea pe care am dori s-o aiba.
Pierdem timp pretios. Ne e frica sa punem suflet la inceput, si ucidem iubirea care se naste. Ne e frica sa spunem NU la sfarsit, si incercam sa reinviem sentimentele ce au murit demult.

Iubeste cand ai ocazia, fara retinere! Ti-e teama sa nu care cumva sa suferi? Este mai mare suferinta celui ce nu a iubit niciodata, a celui care este singur, izolat in lumea lui. Si, mai ales, fii si putin egoist. Da totul, dar ai grija sa si ceri totul! Iar cand nu merge... mergi mai departe!